Tietoa palvelusta

riitta_square_iso

Valmistuin toimintaterapeutiksi 2011 Jyväskylän AMK:sta ja olen työskennellyt pääsääntöisesti päiväkoti- ja kouluikäisten lasten sekä nuorten kanssa. Vuoden 2014 alusta olen toiminut yrittäjänä. Tällä hetkellä toimin palvelusetelituottajana Keski-Suomen Seututerveyskeskuksen ja Äänekosken terveyskeskuksen alueella. Tarjoan toimintaterapiaa ensisijaisesti koti- päiväkoti- tai koulukäyntinä lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille Laukaan, Konneveden ja Äänekosken alueella ja tarvittaessa myös vastaanottokäyntinä Äänekosken alueella Vipellän toimitiloissa.

 

Palveluseteli-hinnasto (lasten toimintaterapiassa ei ole omavastuuta):

  • Toimintaterapia 45 min. lapset                                 62 €
  • Toimintaterapia 60 min. lapset                                 74 €
  • Toimintaterapia 45 min. lapset kotikäynti              84 €
  • Toimintaterapia 60 min. lapset kotikäynti              97 €
  • Toimintaterapia 90 min. lapset kotikäynti            124 €
  • Toimintaterapia 45 min. aikuiset kotikäynti           84 € (omavastuu 11 €)
  • Toimintaterapia 60 min. aikuiset kotikäynti           97 € (omavastuu 10 €)
  • Toimintaterapia 90 min. aikuiset kotikäynti         124 € (omavastuu 16 €)

Tällä hetkellä opiskelen työn ohella Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Psykoterapeuttiset valmiudet- opintokokonaisuutta (50 op) Jyväskylän kesäyliopistossa. Koulutus kestää toukokuuhun 2022 ja sitä johtaa Sirkku Ruutu (PsM, KM, VET-psykoterapeutti (ratk.kesk.), kogn. lyhytterapeutti, työnohjaaja, tietokirjailija). Pääkouluttajana toimii Marjo Kokko (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, osaamisalueina myös psykofyysinen ja kognitiivinen käyttäytymisterapia).

Suoritin 2016-2017 Jyväskylän Kesäyliopiston järjestämän Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen/ ADHD-valmentaja-koulutuksen (25 op) . Pääkouluttajana toimi Leena Mannström-Mäkelä (VTM, sosiaalipsykologi, esh, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja ratkaisukeskeinen valmentaja).

Aikaisemmalta ammatiltani olen valokuvaaja. Olen käynyt Miina Savolaisen kehittämän Voimauttavan valokuvan menetelmän ammatilliset perusteet -koulutuksen 2011–2012. Olen käyttänyt valokuvaa terapeuttisena välineenä niin yksilöasiakkaiden kuin ryhmien kanssa. Yksilöasiakkaani ovat olleet lapsia, lastensuojelun asiakkaana olleita nuoria, muistisairaita ja mielenterveyskuntoutujia. Ryhmien ohjaamisesta minulla on kokemusta mm. kouluikäisten, nuorten, syöpää sairastavien, muistisairaiden ja psykososiaalista tukea tarvitsevien ikäihmisten kanssa.

Lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvalliseen lapsuuteen. Minulle tärkeitä arvoja työssäni ovat tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja positiivinen elämänasenne.

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille,
joka on valmis ottamaan niitä vastaan.”
Muumipappa kirjassa Muumipappa ja meri